Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

chyba při hraní na serveru super pařba
pepa150cz
zdravím neporadí mi někdo co delat když mě to kickne za unacceptable nickname i když mám nick pepa150cz

příkládám fotku co mi to hodí https://ctrlv.cz/Wljm
Rich
Môžem sa spýtať, z kedy je tá fotka? :D Pretože to musí byť dobre dávno, takže ak si to skúšal a znovu ti to napísalo, tak sa v prvom rade uisti, že spúšťaš SP cez 0.3 DL Samp klient.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
pepa150cz
fotka je sice trochu stará ale když sem to po dlouhé době dneska pustil tak to udělalo zase a i přeinstalování sampu nepomohlo i celého gta
MegaBite
Zdravím, zvol si jiný nick, účet s tímto nickem už existuje.

//Mohl bys ještě zkusit restartovat router, pokud změna nicku nepomůže.
Upravil/a MegaBite dne 23.04.2019 17:12
pepa150cz
na tom nicku mám nahráno něco přes 230 hodin a do ted to nedělalo
MegaBite
Já měl za to, že tě to do hry skoro nepustí ... Přiště to chce víc informací. V tom případě zkus restartovat ten router a pak se znova přihlásit.
pepa150cz
router sen restartoval ale nepomohlo to
Rich
A máš tu 0.3 DL verziu? Pýtam sa ťa druhý krát......
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
pepa150cz
ano mám verzi 0.3 DL
Rich
No tak už fakt neviem :D
Ešte mi pošli takýto obrázok z tvojho pohľadu, prosím ťa.
ctrlv.cz/shots/2019/04/23/n8FN.png

Len ak tam náhodou máš aj iné servery, názvy iných serverov, tak tie vymaž, nech tam je len IP SuperPařby, pretože by si porušil pravidlo ;)
S grácií Kytka pro tebe

//

//

Twixo38
Citace
Rich napsal:

A máš tu 0.3 DL verziu? Pýtam sa ťa druhý krát......

Radšej sa nevyjadruj, keby nemá 0.3DL nehodí mu chat zo serveru, lebo by ho hneď odmietlo.

A pepa ty skús prelúskať https://wiki.sa-mp.com/wiki/Common_Pr...n_Problems (client) a keď tak sa ozvi, keď nič nenájdeš.
Upravil/a Twixo38 dne 24.04.2019 07:37
Přejít na fórum:
Anketa
Co vás nejvíc baví na serveru?
Firmy
4 Hlasů
10%
Gangy
15 Hlasů
38%
Klany
2 Hlasů